Office

Decoreren met planten is geen bandwerk, maar maatwerk: de plant ademt de sfeer uit van uw bedrijf en sluit naadloos aan bij de inrichting van uw gebouw. Wij verkopen of verhuren een plant, inclusief bijhorende pot, die past bij uw uitstraling en budget. Dit doen we met respect voor de plant: door rekening te houden met klimatologische omstandigheden (bv. lichtinval, airco, ...) verlengen we haar levensduur.

Aankoop of huur van planten

Bij aankoop wordt u eigenaar van de beplanting. Als optie kiest u voor een onderhoudscontract met vervanggarantie (zie hierna).
Bij het huren van planten op lange termijn spreidt u uw kosten over meerdere jaren. Daarenboven geeft het huren van planten u meer flexibiliteit: na een afgesproken periode kan de huur van de planten worden stopgezet, de planten kunnen eventueel helemaal vernieuwd worden, contracten kunnen aangepast worden, ...

Onderhoud met vervanggarantie

Koopt u planten, maar kijkt u op tegen het onderhoud? Kies dan voor een waterdicht onderhoudscontract: wij verzorgen of (indien nodig) vervangen uw planten kosteloos, zodat ze altijd blaken van gezondheid. Huurt u de planten bij ons, dan is een onderhoud met vervanggarantie steeds inbegrepen. Wij doen eveneens het onderhoud van bestaande projecten of planten die werden aangekocht bij een andere leverancier. 

Renovaties van oudere beplantingen

Is uw beplanting aan vernieuwing toe? Dan kunnen wij u nieuwe planten aanbieden, eventueel in de bestaande potten en in een vers substraat. In huur of aangekocht. De investering blijft daardoor beperkt. 

Bloemen- of plantenabonnement

De klant aangenaam verrassen, dat is de ambitie van elk bedrijf. Wil u uw klanten verbluffen met een gevarieerde inkleding? Kies dan voor deze formule, waarbij wij uw receptie, vergaderzaal of bureau regelmatig opfrissen met een nieuwe plant of bloem. Dat kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, ... Ook het budget is variabel en is af te spreken. De creativiteit van onze bloemiste kent geen grenzen.

Aankleding van terrassen

Een terras is het natuurlijk verlengstuk van uw bedrijfsruimte, en de plaats bij uitstek voor een ontspannen babbel. Een sfeervolle beplanting bevordert de informele gesprekken met klanten, leveranciers of collega’s.

naar portfolio