Service interieurbeplantingen

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot het simpelweg afleveren van bloemen en planten. Wat ervoor en erna gebeurt is minstens even belangrijk. Maak kennis met onze dienstverlening, in 6 eenvoudige stappen.

Stap 1. Wij komen naar u toe

Alles start met een persoonlijk bezoek aan uw bedrijf. Wij proberen ons daarbij een idee te vormen van uw bedrijfssfeer en wensen. Daarbij zien we ook graag elke locatie waar u een plant of decoratie verwacht.

Stap 2. Wij geven raad op maat

Van zodra we uw wensen en verwachtingen kennen, geven wij raad op maat.
Decoratie is geen bandwerk: een plant of bloem ademt de sfeer uit van uw bedrijf en sluit aan bij de inrichting van uw gebouw. Wij verkopen of verhuren aan u planten of bloemen, inclusief bijhorende pot, die passen bij uw uitstraling en natuurlijk ook budget. Dit doen we met respect voor de plant: door rekening te houden met klimatologische omstandigheden (bv. lichtinval, temperatuur, ...) verlengen we haar levensduur.

Stap 3. Wij kopen planten en potten aan bij gespecialiseerde groothandels en kwekers

Planten en potten worden vooral in Nederland aangekocht bij gespecialiseerde groothandels. Iedere week wordt er vanuit Nederland geleverd. Van specifieke soorten planten vinden we vooral bij Belgische kwekers topkwaliteit. In ons magazijn te Sint-Truiden wordt alles klaar gemaakt. Standaard producten met alledaagse kleuren kunnen dus op korte termijn geleverd worden. Speciale kleuren, maten en zelfs volledig op maat gemaakte bakken vragen meestal wat meer tijd.  

Stap 4. Wij verzorgen uw bloemen en planten persoonlijk

Koopt of huurt u planten bij Plant-Axis, maar kijkt u op tegen het onderhoud? Kies dan voor een waterdicht onderhoudscontract: u hoeft zich geen zorgen te maken over uw (gehuurde of gekochte) planten. Wij houden ze nauwgezet in het oog en verzorgen ze ter plekke. Afhankelijk van het substraat of systeem waarop de planten staan, komen wij tweewekelijks of maandelijks bij u langs.

Stap 5. Wij vervangen uw planten kosteloos

De omnium verzekering is uw garantie op continu mooie planten. Krijgt de plant het moeilijk en is ze decoratief niet meer in orde, dan wordt ze door ons gratis vervangen.  

Stap 6. Bloemen – of plantenabonnement

De klant aangenaam verrassen, dat is de ambitie van elk bedrijf. Wil u uw klanten verbluffen met een gevarieerde inkleding? Kies dan voor deze formule, waarbij wij uw bureau, receptie of vergaderzaal wekelijks of maandelijks opfrissen met een nieuwe plant of bloem. De creativiteit van onze bloemiste kent geen grenzen.