Events

Organiseert u een stijlvolle receptie, een sprookjesachtig trouwfeest, een drukbezochte beurs, ...?  Vergeet dan niet dat natuurlijke decoratie de sfeer van uw evenement bepaalt. Wij versterken uw concept met onze bloemen, planten en andere natuurlijke elementen. Dit geheel in lijn met uw huisstijl, budget en concept.

Verhuur van planten en potten

Kies uit onze selectie planten die wij verhuren. Deze variëren van mini tot 4 meter hoog. Zoekt u een strakke plant in een lounge sfeer, een grote weelderige bamboe, een exotische palm of gewoon een eenvoudige buxus, bij ons hebt u voldoende keuze om uw evenement met het gepaste groen te voorzien.

Maar ook de pot is belangrijk. Dat kan gaan van eenvoudige en budgetvriendelijke potten, tot hoge vazen in hoogglans kleuren of verlichte potten.

Verhuur van bloemdecoraties

Bent u een liefhebber van bloemen? Onze bloemistes voegen de kleurrijkste, meest stralende bloemen samen tot een harmonieus geheel. Klein en verfijnd, met liefde en zorg geselecteerd en geschikt.

Het startpunt is de sfeer die u zoekt. Wij verhuren aan u de gepaste bloemen die passen binnen uw budget.

Verhuur van natuurlijke elementen

Een van de toppers in de verhuur zijn de mitsumata takken in hoge vazen. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en daardoor makkelijk af te stemmen op logo en concept kleuren. Verder zijn er berkentakken in verscheidene afmetingen, mosbollen, ...

Hoe maakt Plant-Axis het verschil?

  • Wij leveren kwaliteit en creativiteit, in functie van uw budget.
  • Wij zijn in staat grote volumes te leveren.
  • Wij hebben oog voor detail en schoonheid.
  • Wij gaan net dat stapje verder.

 

naar portfolio