Kerstmis

Wil je zeker zijn van een gezellig eindejaar op de werkvloer, dan verzorgen wij uw kerstdecoratie, van klein tot groot, eenvoudig of uitbundig. Ook deze kerstdecoraties kan u huren.

Nordmann kerstbomen

Voor binnen gebruiken wij de Nordmann spar met zijn zachte niet prikkende naalden die heel weinig afvallen. Onze kerstbomen starten met een hoogte van 180cm en gaan tot ruim 500cm.      

Kunstbomen

Kunstbomen hoeven echt niet kunstmatig over te komen. Onze bomen zijn van de hoogste kwaliteit, brandvertragend behandeld, en beschikbaar tot ongeveer 350cm hoog. U hebt de keuze tussen een natuurlijke vorm en een strakke piramide. Pas op: de kunstbomen zijn beperkt beschikbaar volgens onze voorraad.   

Decoratie van de bomen

Onze bomen worden rijkelijk gedecoreerd met LED lichtjes, ballen, sneeuw, asparagus, ... De kleuren zijn niet standaard maar kiezen we telkens in samenspraak met u. Elk jaar kan u genieten van een andere kleur.

Opbouw en afbraak

Begin december starten onze teams met de opbouw. Samen met u wordt de opbouwdatum besproken. Wij halen na nieuwjaar ook alles weer weg.

Balie

Voor op een receptie hebben we verscheidene mogelijkheden: grote vazen met kerstballen, sneeuw, lichtjes... of kleine kerstboompjes, orchideeën in kerstsfeer, ...  

Specials

Zoekt u iets alternatiefs, dan hebben wij enkele mooie en stijlvolle creaties: strakke elementen met gekleurde of natuurlijke takken, berkentakken gedecoreerd met fantasielichtjes, grote houten piramides, ...     

naar portfolio