Office

Decoreren met planten is geen bandwerk, maar maatwerk: de plant ademt de sfeer uit van uw bedrijf en sluit naadloos aan bij de inrichting van uw gebouw. Wij verkopen of verhuren een plant, inclusief bijhorende pot, die past bij uw uitstraling en budget. Dit doen we met respect voor de plant: door rekening te houden met klimatologische omstandigheden (bv. lichtinval, airco, ...) verlengen we haar levensduur.

Aankoop of huur van planten en potten

Bij aankoop wordt u eigenaar van de beplanting. Als optie kiest u voor een onderhoudscontract met vervanggarantie (zie hierna).
Bij het huren van planten op lange termijn spreidt u de kosten over meerdere jaren. Daarenboven geeft het huren van planten u meer flexibiliteit. Na een afgesproken periode kan de huur van de planten worden stopgezet, de planten kunnen eventueel helemaal vernieuwd worden, contracten kunnen aangepast worden, ...  Zie beelden op de portfolio.

Onderhoud met vervanggarantie

Koopt u planten, maar kijkt u op tegen het onderhoud? Kies dan voor een waterdicht onderhoudscontract: wij verzorgen of (indien nodig) vervangen uw planten kosteloos, zodat ze altijd blaken van gezondheid. Huurt u de planten bij ons, dan is een onderhoud met vervanggarantie steeds inbegrepen. Wij doen eveneens het onderhoud van bestaande projecten of planten die werden aangekocht bij een andere leverancier. 

Renovaties van oudere beplantingen

Is uw beplanting aan vernieuwing toe? Dan kunnen wij u nieuwe planten aanbieden, eventueel in de bestaande potten en in een vers substraat. In huur of aangekocht. De investering blijft daardoor beperkt. 

Groene muren, met mos of echte planten

Groene muren duiken overal op. Meestal met gestabiliseerd mos, maar ook met echte planten.
Gemummificeerd mos is natuurlijk het makkelijkst. Het vraagt geen onderhoud en hoeft geen licht. Toch geeft het een natuurlijke look aan de ruimte. Het mos wordt gekleefd op een paneel, meestal van mdf. 
Er zijn verschillende types mos, maar de meest gebruikte zijn het ijslands mos (verkrijgbaar in vele kleuren), het platmos en het bolletjes mos. Werken met mos op panelen geeft natuurlijk veel vrijheid op gebied van design. Zo kunnen we logo's imiteren met mos, of een kunststof logo verwerken in een mosmuur. 
Kijk in onze portfolio voor enkele voorbeelden.

Een levende groene muur in het interieur zorgt voor het ultieme gevoel van de natuur in huis. Maar het is het wel uitdagender omwille van mogelijke technische restricties. Ook de keuze van de planten wordt heel belangrijk. Voor beperkte afmetingen, kunnen levende muren volledig op zich staan, dus zonder een automatisch watersysteem of een waterafvoer. Een vlakke stevige muur zonder verdere voorzieningen is dan voldoende om te starten. Kijk hier naar enkele voorbeelden.      

Kunstplanten

Niet overal kunnen er 'echte' planten geplaatst worden. Geen natuurlijk licht is vaak een probleem in kantoren en dat kan worden opgelost met kunstplanten. De kwaliteit hiervan is de laatste jaren fel gestegen en de gelijkenis met echte planten wordt alsmaar groter. 
Ook als u geen nadien geen onderhouds- en/of vervangkosten wil, kunnen kunstplanten een alternatief zijn. Het 'natuurlijke' aspect met al zijn voordelen boet er vanzelfsprekend wel bij in.     

Bloemen- of plantenabonnement

De klant aangenaam verrassen, dat is de ambitie van elk bedrijf. Kies dan voor deze formule, waarbij wij uw receptie, vergaderzaal of bureau regelmatig opfrissen met een nieuwe plant of bloem. Dat kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, driemaandelijks ... Ook het budget is variabel en is af te spreken. Bij langere termijnen passen we vooral kunstbloemen van hoge kwaliteit toe, waarbij ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Zie hier verschillende voorbeelden.

Aankleding van terrassen

Een terras is het natuurlijk verlengstuk van uw bedrijfsruimte, en de plaats bij uitstek voor een ontspannen babbel. Een sfeervolle beplanting bevordert de informele gesprekken met klanten, leveranciers of collega’s. Zie hier in de portfolio.

naar de algemene portfolio